HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Tour of Malopolska
Poland | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2020 ŘEPA Vojtěch TRÆEN Torstein BROŹYNA Piotr
2019 STACHOWIAK Adam BUDIAK Anatolii DI RENZO Andrea
2018 ANTUNES Amaro CIEŚLIK Paweł BUDIAK Anatolii
2017 PATERSKI Maciej BERNAS Paweł WILSLY Jonas Gregaard
2016 TACIAK Mateusz BRATASHCHUK Andrii NOVAK Domen
2015 KUMP Marko BUTS Vitaliy GRØN Martin Herbæk
2014 WERDA Maximilian BERNAS Paweł CIEŚLIK Paweł
2013 BODNAR Łukasz CIEŚLIK Paweł HUDECEK Jiri
2012 RUTKIEWICZ Marek CIEŚLIK Paweł WITECKI Mariusz
2011 MARCZYŃSKI Tomasz RUTKIEWICZ Marek BODNAR Łukasz
2010 MORAJKO Jacek BERTUOLA Alessandro TACIAK Mateusz
2009 DETKO Artur MORAJKO Jacek MROZ Mateusz

Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © 2020 | Contact us