Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / America / Venezuela / Vuelta al Tachira en Bicicleta

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Vuelta al Tachira en Bicicleta
Palmares
Venezuela

Vuelta al Tachira en Bicicleta
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Gutierrez, Pedro Gonzalez, Ronald Medina, Rafael
2017 Salinas, Yonathan Briceno, Jimmi Flores, Jhorman
2016 Chavarria, Joseph Abreu, Jorge Luis Rojas, Vosvangs
2015 Rujano, Jose Murillo, Juan Delgado, Yeison
2014 Galviz, Carlos Murillo, Juan Camargo, Jonathan
2013 Delgado, Yeison Chacon, Jose Galviz, Carlos
Info:

2014: 1. Briceno, Jimmi [DSQ]


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl