Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Belgium / Gent - Wevelgem

Home Africa America Asia Europe Oceania  
Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

Palmares Gent - Wevelgem

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Avermaet, Greg van Keukeleire, Jens Sagan, Peter
2016 Sagan, Peter Vanmarcke, Sep Kuznetsov, Viacheslav
2015 Paolini, Luca Terpstra, Niki Thomas Geraint
2014 Degenkolb, John Demare, Arnaud Sagan, Peter
2013 Sagan, Peter Bozic, Borut Avermaet, Greg van
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl