Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Belgium / Handzame Classic

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Handzame Classic
Palmares
Belgium

Handzame Classic
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Hodeg, Alvaro Halvorsen, Kristoffer Ackermann, Pascal
2017 Halvorsen, Kristoffer Blythe, Adam Dehaes, Kenny
2016 Baska, Erik Groenewegen, Dylan Meersman, Gianni
2015 Meersman, Gianni Demoitie, Antoine Benoot, Tiesj
2014 Mezgec, Luka Bos, Theo Theuns, Edward
2013 Dehaes, Kenny Hummel, Kenny van Poppel, Danny van
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl