Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Asia / China / Tour of Fuzhou

Home Africa America Asia Europe Oceania  
WE-WielerErelijsten
» Home

Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

UCI-Races
» Upcoming Races

Rankings
» WE-World Ranking
» UCI-World Ranking
 


Palmares Tour of Fuzhou

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2017 Hindley, Jai Fung, Ka Hoo Bazhkou, Stanislau
2016 Emami, Rahim Moazemi, Arvin Schulting, Peter
2015 Emami, Rahim Kazemi, Sarai Ockeloen, Jasper
2014 Pourseyedi, Mirsamed Kolahdozhagh, Amir Mizbani, Ghader
2013 Emami, Rahim Kadlec, Milan Kers, Koos-Jeroen
Info:

 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl