Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / 4 Jours de Dunkerque

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

4 Jours de Dunkerque
Palmares
France

4 Jours de Dunkerque
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Claeys, Dimitri Greipel, Andre Riesebeek, Oscar
2017 Venturini, Clement Armee, Sander Naesen, Oliver
2016 Coquard, Bryan Frapporti, Marco Maurisse, Xandro
2015 Konovalovas, Ignatas Coquard, Bryan Jakin, Alo
2014 Demare, Arnaud Chavanel, Sylvain Valgren, Michael
2013 Demare, Arnaud Vachon, Florian Sinkeldam, Ramon
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl