Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Boucles de la Mayenne

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Boucles de la Mayenne
Palmares
France

Boucles de la Mayenne
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Poel, Mathieu van der Seigle, Romain Iserbyt, Eli
2017 Poel, Mathieu van der Le Bon, Johan Venturini, Clement
2016 Coquard, Bryan Delaplace, Anthony Boudat, Thomas
2015 Turgis, Anthony Pasqualon, Andrea Perichon, Pierre - Luc
2014 Rossetto, Stephane Feillu, Brice Teunissen, Mike
2013 Veilleux, David Fournier, Marc Vachon, Florian
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl