Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Cholet - Pays de la Loire

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2016
2015
2014
2013

Cholet - Pays de la Loire
Palmares
France

Cholet - Pays de la Loire
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Boudat, Thomas Hofstetter, Hugo Jans, Roy
2016 Barbier, Rudy Planckaert, Baptiste Yssaad, Yannis
2015 Fedrigo, Pierrick Insausti, Jon Planckaert, Baptiste
2014 Asbroeck, Tom van Delfosse, Sebastian Turgot, Sebastien
2013 Gaudin, Damien Wyss, Marcel Taaramae, Rein
Info:

2016: Cancelled


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl