Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Circuit des Ardennes International

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Circuit des Ardennes
Palmares
France

Circuit des Ardennes International
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Maldonado, Anthony Bol, Cees Cornu, Jeremy
2017 Narvaez, Jonathan Vantomme, Maxime Antomarchi, Julien
2016 Pardini, Olivier Planckaert, Baptiste Borgersen, Reidar
2015 Siskevicius, Evaldas Loubet, Julien Konovalovas, Ignatas
2014 Wisniowski, Lukasz Bole, Grega Haugaard, Kristian
2013 Zoidl, Riccardo Eibegger, Markus Pfingsten, Christoph
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl