Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Etoile de Besseges

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018

Etoile de Besseges
Palmares
France

Etoile de Besseges
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Calmejane, Lilian Gallopin, Tony Wurtz, Mads
2016 Coppel, Jerome Gallopin, Tony Pinot, Tibaut
2015 Jungels, Bob Gallopin, Tony Boeckmans, Kris
2014 Ludvigsson, Tobias Coppel, Jerome Degenkolb, John
2013 Hivert, Jonathan Cousin, Jerome Roux, Anthony
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl