Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Grand Prix de la Ville de Lillers

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Grand Prix de la Ville de Lillers
Palmares
France

Grand Prix de la Ville de Lillers
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Lecroq, Jeremy Paillot, Yoann De Decker, Alfdan
2017 Boudat, Thomas Yssaad, Yannis Jules, Justin
2016 Steels, Stijn Piry, Christopher Declercq, Tim
2014 Tronet, Steven Degreve, Martijn Daeninck, Benoit
2013 Daeninck, Benoit Pardini, Olivier Tronet, Steven
Info:

2015: Cancelled




 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl