Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Grand Prix de Plumelec - Morbihan

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

GP de Plumelec - Morbihan
Palmares
France

Grand Prix de Plumelec - Morbihan
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Pasqualon, Andrea Simon, Julien Dumoulin, Samuel
2017 Vuillermoz, Alexis Hivert, Jonathan Dumoulin, Samuel
2016 Dumoulin, Samuel Vuillermoz, Alexis Vichot, Arthur
2015 Vuillermoz, Alexis Simon, Julien Fedrigo, Pierrick
2014 Simon, Julien Mate, Luis Angel Fonseca, Armindo
2013 Dumoulin, Samuel Geslin, Anthony Simon, Julien
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl