Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Kreiz Breizh Elites

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Kreiz Breizh Elites
Palmares
France

Kreiz Breizh Elites
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Gregaard Wilsly, Jonas Eg, Niklas Guldhammer, Rasmus
2016 Meijers, Jeroen Mary, Clement Bescond, Jeremy
2015 Jensen, August Gesbert, Elie Poulhies, Stephane
2014 Busato, Matteo Roosen, Timo Hofer, Andreas
2013 Lijke, Nick van der Laengen, Vegard Vereecken, Nicolas
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl