Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Paris - Troyes

Home Africa America Asia Europe Oceania  
WE-WielerErelijsten
» Home

Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

UCI-Races
» Upcoming Races

Rankings
» WE-World Ranking
» UCI-World Ranking
 


Palmares Paris - Troyes

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Yssaad, Yannis Boudat, Thomas Lerberghe, Bert van
2016 Barbier, Rudy Planckaert, Baptiste Barbier, Pierre
2015 Menut, David El Fares, Julien Bodiot, Alexis
2014 Tronet, Steven Skjerping, Kristoffer Dassonville, Flavien
2013 Bideau, Jean-Marc Vaubourzeiz, Thomas Duval, Julien
Info:

 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl