Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Ronde de l'Isard

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Ronde de l'Isard
Palmares
France

Ronde de l'Isard
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Williams, Stephen Paret-Pientre, Aurelien Mertens, Julian
2017 Sivakov, Pavel Lambrecht, Bjorg Cras, Stef
2016 Lambrecht, Bjorg Le Turnier, Mathias Vincent, leo
2015 Petilli, Simone De Plus, Laurens Maison, Jeremy
2014 Vervaecke, Louis Le Lavandier, Maxime Benoot, Tiesj
2013 Chamorro, Juan Ernesto Le Lavandier, Maxime Teuns, Dylan
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl