Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Ronde de l'Oise

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Ronde de l'Oise
Palmares
France

Ronde de l'Oise
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Evensen, Henrik Wright, Alfred Cerny, Josef
2017 Dassonville, Flavien Gerard, Arnaud Quaade, Rasmus
2016 Parrinello, Antonino Hoem, Bjørn Tore Hooydonck, Nathan van
2015 Edmondson, Joshua Laengen, Vegard Stake Tronet, Steven
2014 Cort Nielsen, Magnus Barbier, Rudy Feillu, Romain
2013 Breen, Vegard Jerome, Vincent O'Shea, Glenn
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl