Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Route Adelie de Vitre

Home Africa America Asia Europe Oceania  
Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

Palmares Route Adelie de Vitre

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Pichon, Laurent Gautier, Cyril Simon, Julien
2016 Coquard, Bryan Venturini, Clement Dumoulin, Samuel
2015 Feillu, Romain Bouhanni, Nacer Dupont, Timothy
2014 Coquard, Bryan Simon, Julien Jarrier, Benoit
2013 Malaguti, Alessandro Hutarovich, Yauheni Jules, Justin
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl