Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Route Adelie de Vitre

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Route Adelie de Vitre
Palmares
France

Route Adelie de Vitre
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Dillier, Silvan Vaugrenard, Benoit Mottier, Justin
2017 Pichon, Laurent Gautier, Cyril Simon, Julien
2016 Coquard, Bryan Venturini, Clement Dumoulin, Samuel
2015 Feillu, Romain Bouhanni, Nacer Dupont, Timothy
2014 Coquard, Bryan Simon, Julien Jarrier, Benoit
2013 Malaguti, Alessandro Hutarovich, Yauheni Jules, Justin
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl