Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Tour de l'Ain

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Tour de l'Ain
Palmares
France

Tour de l'Ain
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Vichot, Arthur Edet, Nicolas Taaramae, Rein
2017 Pinot, Thibaut Gaudu, David Geniez, Alexandre
2016 Oomen, Sam De Clercq, Bart Latour, Pierre
2015 Geniez, Alexandre Vachon, Florian Latour, Pierre
2014 Lindemann, Bert-Jan Bardet, Romain Martin, Daniel
2013 Bardet, Romain Sanchez, Luis Leon Gadret, John
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl