Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Tour de l'Ain

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Tour de l'Ain
Palmares
France

Tour de l'Ain
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Pinot, Thibaut Gaudu, David Geniez, Alexandre
2016 Oomen, Sam De Clercq, Bart Latour, Pierre
2015 Geniez, Alexandre Vachon, Florian Latour, Pierre
2014 Lindemann, Bert-Jan Bardet, Romain Martin, Daniel
2013 Bardet, Romain Sanchez, Luis Leon Gadret, John
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl