Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Tour de Normandie

Home Africa America Asia Europe Oceania  
WE-WielerErelijsten
» Home

Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

UCI-Races
» Upcoming Races

Rankings
» WE-World Ranking
» UCI-World Ranking
 


Palmares Tour de Normandie

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2018      
2017 Delaplace, Anthony Mottier, Justin Jules, Justin
2016 Planckaert, Baptiste Pardini, Olivier Sinner, Benoit
2015 Claeys, Dimitri Peters, Alex Scully, Thomas
2014 Kung, Stefan Jarrier, Benoit Borgersen, Reidar
2013 Dillier, Silvan Blain, Alexandre Baarle, Dylan van
Info:

 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl