Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Tour du Finistere

Home Africa America Asia Europe Oceania  

2018
2018
2017
2016
2015
2014
2013

Tour du Finistere
Palmares
France

Tour du Finistere
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Hivert, Jonathan Bardet, Romain Martin, Guillaume
2017 Loubet, Julien Simon, Julien Latour, Pierre
2016 Planckaert, Baptiste Dumoulin, Samuel Geniez, Alexandre
2015 De Troyer, Tim Baugnies, Jerome Simon, Julien
2014 Demoitie, Antoine Simon, Julien Fonseca, Armindo
2013 Gautier, Cyril Veuchelen, Frederik Geslin, Anthony
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl