Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / France / Tour Cycliste International du Haut-Var Matin

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Tour du Haut-Var
Palmares
France

Tour Cycliste International du Haut-Var Matin
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Hivert, Jonathan Vuillermoz, Alexis Molard, Rudy
2017 Vichot, Arthur Simon, Julien Hardy, Romain
2016 Vichot, Arthur Herrada, Jesus Ulissi, Diego
2015 Gastauer, Ben Gilbert, Philippe Hivert, Jonathan
2014 Betancur, Carlos Dumoulin, Samuel Moinard, Amael
2013 Vichot, Artur Boom, Lars Ten Dam, Laurens
Info:



 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl