Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Asia / Indonesia / Tour de Singkarak

Home Africa America Asia Europe Oceania  
WE-WielerErelijsten
» Home

Palmares
» Africa
» America
» Asia
» Europe
» Oceania

UCI-Races
» Upcoming Races

Rankings
» WE-World Ranking
» UCI-World Ranking
 


Palmares Tour de Singkarak

General          
Jaar: 1. 2. 3.
2017      
2016 Kolahdozhagh, Amir Suryadi, Dadi Garcia, Ricardo
2015 Moazemi, Arvin Zargari, Amir Askari, Hossein
2014 Zargari, Amir Emami, Rahim Mehrabani, Ramin
2013 Mizbani, Ghader Coenen, Johan Kolahdozhagh, Amir
Info:
 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl