Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Italy / Gran Premio Costa Degli Etruschi

Home Africa America Asia Europe Oceania  


GP Costa Degli Etruschi
Palmares
Italy

Gran Premio Costa Degli Etruschi
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2017 Ulissi, Diego Belletti, Manuel Gavazzi, Francesco
2016 Bole, Grega Gavazzi, Francesco Ulissi, Diego
2015 Belletti, Manuel Vigano, Davide Bonifazio, Niccolo
2014 Ponzi, Simone Finetto, Mauro Pasqualon, Andrea
2013 Scarponi, Michele Ulissi, Diego Pozzato, Filippo
Info:

2018: Cancelled


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl