Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Italy / Strade Bianche

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Strade Bianche
Palmares
Italy

Strade Bianche
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Benoot, Tiesj Bardet, Romain Aert, Wout van
2017 Kwiatkowski, Michal Avermaet, Greg van Wellens, Tim
2016 Cancellara, Fabian Stybar, Zdenek Brambilla, Gianluca
2015 Stybar, Zdenek Avermaet, Greg van Valverde, Alejandro
2014 Kwiatkowski, Michal Sagan, Peter Valverde, Alejandro
2013 Moser, Moreno Sagan, Peter Nocentini, Rinaldo
Info:



 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl