Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Italy / Tirreno - Adriatico

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Tirreno - Adriatico
Palmares
Italy

Tirreno - Adriatico
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Kwiatkowski, Michal Caruso, Damiano Thomas, Geraint
2017 Quintana, Nairo Dennis, Rohan Pinot, Thibaut
2016 Avermaet, Greg van Sagan, Peter Jungels, Bob
2015 Quintana, Nairo Mollema, Bauke Uran, Rigoberto
2014 Contador, Alberto Quintana, Nairo Kreuziger, Roman
2013 Nibali, Vincenzo Froome, Chris Contador, Alberto
Info:



 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl