Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Asia / Oman / Tour of Oman

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Tour of Oman
Palmares
Oman

Tour of Oman
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Lutsenko, Alexey Lopez, Miguel Izagirre, Gorka
2017 Hermans, Ben Costa, Rui Aru, Fabio
2016 Nibali, Vincenzo Bardet, Roman Fuglsang, Jakob
2015 Valls, Rafael Garderen, Tejay van Valverde, Alejando
2014 Froome, Chris Garderen, Tejay van Uran, Rigoberto
2013 Froome, Chris Contador, Alberto Evans, Cadel
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl