Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Clasica de Almeria

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Clasica de Almeria
Palmares
Spain

Clasica de Almeria
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Ewan, Caleb Poppel, Danny van Dupont, Timothy
2017 Nielsen, Magnus Selig, Rudiger Debusschere, Jens
2016 Howard, Leigh Tsatevich, Alexey Saramotins, Aleksejs
2015 Cavendish, Mark Lobato, Juan Renshaw, Mark
2014 Bennett, Sam Lobato, Juan Vigano, Davide
2013 Renshaw, Mark Janse van Rensburg, R. Lasca, Francesco
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl