Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Klasika Primavera de Amorebieta

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Klasika Primavera
Palmares
Spain

Klasika Primavera de Amorebieta
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Amador, Andrey Valverde, Alejandro Paredes, Wilmar
2017 Izagirre, Gorka Paredes, Wilmar Vinhas, Rui
2016 Visconti, Giovanni Izagirre, Gorka Pardilla, Sergio
2015 Herrada, Jose Shalunov, Evgeny Barbero, Carlos
2014 Bilbao, Pello Izagirre, Gorka Belda, David
2013 Costa, Rui Urtasun, Pablo Contador, Alberto
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl