Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Trofeo Lloseta - Andratx

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Trofeo Lloseta-Andratx
Palmares
Spain

Trofeo Lloseta - Andratx
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Skujins, Toms Muhlberger, Gregor Reinders, Elmer
2017 Wellens, Tim Valverde, Alejando Benoot, Tiesj
2016 Brambilla, Gianluca Kwiatkowski, Michal Stybar, Zdenek
2015 Cummings, Stephen Valverde, Alejandro Formolo, Davide
2014 Meersman, Gianni Ventoso, Francisco Swift, Ben
2013 Howard, Leigh Henao, Sergio Cimolai, Davide

Info:

2018: Trofeo Lloseta
2017: Trofeo Andratx
2016: Trofeo Pollenca
2015: Trofeo Andratx
2014: Trof. Platja de Muro
2013: Trof. Platja de Muro



 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl