Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Trofeo Palma

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Trofeo Palma
Palmares
Spain

Trofeo Palma
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Degenkolb, John Baska, Eric Vermeltfoort, Coen
2017 Mclay, Daniel Pelucchi, Matteo Bouhanni, Nacer
2016 Greipel, Andre Bouhanni, Nacer Page, Dylan
2015 Pelucchi, Matteo Greipel, Andre Swift, Ben
2014 Modolo, Sacha Debusschere, Jens Groenewegen, Dylan
2013 Deheas, Kenny Farrar, Tyler Swift, Ben
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl