Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Trofeo Campos, Porreres, Felanitx, Ses Salines

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Trofeo Campos
Palmares
Spain

Trofeo Campos, Porreres, Felanitx, Ses Salines
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Degenkolb, John Enger, Sondre De Buyst, Jasper
2017 Greipel, Andre Genechten, Jonas van Mclay, Daniel
2016 Greipel, Andre Bennett, Sam Boasson Hagen, Edvald
2015 Pelucchi, Matteo Viviani, Elia Rojas, Jose
2014 Modolo, Sacha Swift, Ben Meersman, Gianni
2013 Howard, Leigh Farrar, Tyler Rojas, Jose
Info:

2018: Trofeo Campos
2017: Trofeo Porreres
2016: Trofeo Felanitx
2015: Trofeo Santanyi
2014: Trofeo Ses Salines
2013: Trofeo Migjorn


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl