Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Europe / Spain / Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista del Sol

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Vuelta a Andalucia
Palmares
Spain

Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista del Sol
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Wellens, Tim Poels, Wout Soler, Marc
2017 Valverde, Alejandro Contador, Alberto Pinot, Thibaut
2016 Valverde, Alejandro Garderen, Tejay van Mollema, Bauke
2015 Froome, Chris Contador, Alberto Intxausti, Benat
2014 Valverde, Alejandro Porte, Richie Sanchez, Luis-Leon
2013 Valverde, Alejandro Broeck, Jurgen van den Mollema, Bauke
Info:



 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl