Home Palmares Races Ranking Contact us
 
 
WE-WielerErelijsten
Home / Palmares / Asia / Taiwan / Tour de Taiwan

Home Africa America Asia Europe Oceania  


Tour de Taiwan
Palmares
Taiwan

Tour de Taiwan
Palmares

Palmares
Palmares    
Jaar: 1. 2. 3.
2018 Arashiro, Yukiya Clarke, Jonathan Janssens, Jimmy
2017 Prades, Benjamin Avila, Edwin De Jonghe, Kevin
2016 Hucker, Robbie Mancebo, Francisco O'Connor, Ben
2015 Pourseyedi, Mirsamad Askari, Hossein Emami, Rahim
2014 Di Gregorio, Remy Tamouridis, Ioannis Zanotti, Marco
2013 Sulzberger, Bernard Grmay, Tsgabu Pozdnyakov, Kirill
Info:


 
 
(c) http://www.wielererelijsten.nl