HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Tour de Wallonie
Belgium | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021 SIMMONS Quinn DEWULF Stan RENARD Alexis
2020 DÉMARE Arnaud AVERMAET Greg van CAPIOT Amaury
2019 VLIEGEN Loic SANDE Tosh van der DE BONDT Dries
2018 WELLENS Tim HERMANS Quinten SERRY Pieter
2017 TEUNS Dylan SANDE Tosh van der THOMAS Benjamin
2016 DEVENYNS Dries MEERSMAN Gianni KUZNETSOV Viacheslav
2015 TERPSTRA Niki CAMPENAERTS Victor LAGUTIN Sergey
2014 MEERSMAN Gianni LOBATO Juan Jose DILLIER Silvan
2013 AVERMAET Greg van GESLIN Anthony KOLOBNEV Alexandr
2012 NIZZOLO Giacomo MEERSMAN Gianni LIGTHART Pim
2011 AVERMAET Greg van LEIJEN Joost van MANGEL Laurent
2010 DOWNING Russell MARCATO Marco MANGEL Laurent
2009 EL FARES Julien BRUTT Pavel KOLOBNEV Alexandr
2008 IVANOV Sergei AVERMAET Greg van BETTINI Paolo

Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us