HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Vuelta Ciclista al Ecuador
Ecuador | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021      
2020 Jimmy Santiago Montenegro Joel Levi Burbano Coral Harold Martin Lopez Granizo
2019 Jorge Luis Montenegro Segundo Mesias Navarrete Jerson Ruben Urbano Molina
2018 Óscar Miguel Sevilla Ribera Robinson Eduardo Chalapud Bayron Patricio Guamá de la Cr.
2017 x Cancelled -- --
2016 x Cancelled -- --
2015 x Cancelled -- --
2014 Juan Pozo Richard Antonio Carapaz Mont. Kleber Alirio Cuasquer Perez
2013 Fredy Emir Montaña Cadena Richard Antonio Carapaz Mont. Juan Pozo
2012 Bayron Patricio Guamá de la Cr. Jorge Luis Montenegro Segundo Mesias Navarrete
2011 x Cancelled -- --
2010 Bayron Patricio Guamá de la Cr. Ramiro Calpa Alex Yesid Atapuma Hurtado
2009 Luis Fernando Camargo Segundo Mesias Navarrete Rafael Anibal Montiel
2008 Bayron Patricio Guamá de la Cr. Alvaro Sierra Juan Montenegro


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us