HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Tour de l'Ain
France | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021      
2020 ROGLIČ Primož BERNAL Egan Arley QUINTANA Nairo Alexander
2019 PINOT Thibaut FRANK Mathias TAARAMAE Rein
2018 VICHOT Arthur EDET Nicolas TAARAMAE Rein
2017 PINOT Thibaut GAUDI David GENIEZ Alexandre
2016 OOMEN Sam DE CLERCQ Bart LATOUR Pierre
2015 GENIEZ Alexandre VACON Florian LATOUR Pierre
2014 LINDEMAN Bert-Jan BARDET Romain MARTIN Daniel
2013 BARDET Romain SANCHEZ Luis leon GADRET John
2012 TALANSKY Andrew PARDILLA Sergio NAVARRO Daniel
2011 MONCOUTIE David POELS Wout KONIG Leopold
2010 ZUBELDIA Haimar POELS Wout MONCOUTIE David
2009 TAARAMAE Rein HORNER Chris MONCOUTIE David
2008 GERDEMANN Linus MONCOUTIE David GOUBERT Stephane


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us