HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Tour of the Alps
Italy | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021 YATES Simon Philip BILBAO Pello VLASOV Aleksandr
2020 x cancelled -- --
2019 SIVAKOV Pavel GEOGHEGAN HART Tao NIBALI Vincenzo
2018 PINOT Thibaut POZZOVIVO Domenico LÓPEZ Miguel Ángel
2017 THOMAS Geraint PINOT Thibaut POZZOVIVO Domenico
2016 LANDA Mikel KANGERT Tanel FUGLSANG Jakob
2015 PORTE Richie LANDA Mikel KÖNIG Leopold
2014 EVANS Cadel POZZOVIVO Domenico NIEMIEC Przemysław
2013 NIBALI Vincenzo SANTAMBROGIO Mauro BOUET Maxime
2012 POZZOVIVO Domenico CUNEGO Damiano SZMYD Sylwester
2011 SCARPONI Michele MACHADO Tiago Jose ASCANI Luca
2010 VINOKOUROV Alexander RICCÒ Riccardo POZZOVIVO Domenico
2009 BASSO Ivan BRAJKOVIČ Janez NIEMIEC Przemysław
2008 NIBALI Vincenzo GARZELLI Stefano POZZOVIVO Domenico


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us