HOME PALMARES RACES CONTACT US  


Vuelta a Castilla y Leon
Spain | palmares

Overview Palmares  
Year Winner
2nd
3nd
2021 LOUVEL Matis OLDANI Stefano MOREIRA Mauricio
2020 x cancelled -- --
2019 CIMOLAI Davide BOIVIN Guillaume COUSIN Jérôme
2018 PLAZA Rubén BARBERO Carlos PRADES Eduard
2017 HIVERT Jonathan RÓSON Jaime CASIMIRO Henrique
2016 VALVERDE Alejandro BILBAO Pello BRANDÃO Jóni
2015 ROLLAND Pierre INTXAUSTI Beñat ANTÓN Igor
2014 BELDA David GARCÍA Marcos SZMYD Sylwester
2013 PLAZA Rubén MANCEBO Francisco LASCA Francesco
2012 MORENO Javier LEVARLET Guillaume URTASUN Pablo
2011 TONDÓ Xavier MOLLEMA Bauke ANTÓN Igor
2010 CONTADOR Alberto ANTÓN Igor MOSQUERA Ezequiel
2009 LEIPHEIMER Levi CONTADOR Alberto ZABRISKIE David
2008 CONTADOR Alberto SOLER Mauricio DEKKER Thomas


Palmares

Home | Palmares | Races| Wielererelijsten.nl © | Contact us