WIELERERELIJSTEN HOME COUNTRY'S CALENDAR CONTACT US  
 
 


GRAN PREMIO SPORTIVI DI POGGIANA_TROFEO BONIN COSTRUZIONI
Palmares.
Palmares        
YEAR WINNER 2nd 3nd
2023 Nicolò Pettiti Giacomo Villa Manuel Oioli
2022 Nicolo Buratti Federico Guzzo Laurence Pithie
2021 Riccardo Ciuccarelli Lewis Askey Filippo Baroncini
2020 cancelled cancelled cancelled
2019 Fabio Mazzucco Giovanni Aleotti Filippo Zana
2018 Robert Stannard Alberto Giuriato Samuele Battistella
2017 Nicola Conci Michael Storer Artem Nych
2016 Michael Storer Enrico Salvador Filippo Rocchetti





PALMARES

Palmares
Italy


 
  HOME | COUNTRY'S | WIELERERELIJSTEN.NL © | CALENDAR | CONTACT US