WIELERERELIJSTEN HOME COUNTRY'S CALENDAR CONTACT US  
 
 


VISEGRAD 4 BICYCLE RACE - GP SLOVAKIA
Palmares.
Palmares        
YEAR WINNER 2nd 3nd
2023 Maciej Paterski Piotr Brozyna Michael Boros
2022 Thomas Pesenti Adam Toupalik Jakub Toupalik
2021 Alan Banaszek Jakub Murias Michael Kukrle
2020 Stanislaw Aniolkowski Alois Kankovsky Karol Wawrzyniak
2019 Alois Kankovsky Pawel Franczak Dominik Neuman
2018 Maciej Paterski Alan Banaszek Rok Korosec
2017 Alois Kankovsky Vojtech Hacecky Pawel Franczak
2016 Andrii Kulyk Alois Kankovsky Blazej Janiaczyk





PALMARES

Palmares
Slovakia


 
  HOME | COUNTRY'S | WIELERERELIJSTEN.NL © | CALENDAR | CONTACT US