WIELERERELIJSTEN HOME COUNTRY'S CALENDAR CONTACT US  
 
 


GRAND PRIX CYCLISTE DE MARSEILLE LA MARSEILLAISE
Palmares.
Palmares        
YEAR WINNER 2nd 3nd
2023 Neilson Powless Valentin Ferron Brent van Moer
2022 Amaury Capiot Mads Pedersen Francisco Galvin Fernandez
2021 Aurelien Paret Peintre Thomas Boudat Bryan Coquard
2020 Benoit Cosnefroy Valentin Madouas Tom Devriendt
2019 Anthony Turgis Romain Combaud Tom van Asbroeck
2018 Alexandre Geniez Odd Christian Eiking Lilian Calmejane
2017 Arthur Vichot Maxime Bouet Lilian Calmejane
2016 Dries Devenyns Thibaut Pinot Baptiste Planckaert





PALMARES

Palmares
France


 
  HOME | COUNTRY'S | WIELERERELIJSTEN.NL © | CALENDAR | CONTACT US