WIELERERELIJSTEN HOME COUNTRY'S CALENDAR CONTACT US  
 
 


TROFEO SERRA DE TRAMUNTANA
Palmares.
Palmares        
YEAR WINNER 2nd 3nd
2023      
2022 Tim Wellens Alejandro Valverde Simon Clarke
2021 Jesus Herrada Jonathan Lastra Hector Carretero
2020 Emanuel Buchmann Alejandro Valverde Gregor Muhlberger
2019 Tim Wellens Emanuel Buchmann Alejandro Valverde
2018 Tim Wellens Gianni Moscon Alejandro Valverde
2017 Tim Wellens Louis Vervaeke Vicente Garcia de Mateos
2016 Fabian Cancellara Michal Kwiatkowski Tiesj Benoot





PALMARES

Palmares
Spain


 
  HOME | COUNTRY'S | WIELERERELIJSTEN.NL © | CALENDAR | CONTACT US